foto

Jong-hak Son

  • nar. 20.6.1967 (53 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gangcheolbi2: Jeongsanghoedam
Jeongjikhan hubo
2019 Don
Yangjamulrihak
2018 Goonghab
Mokgyeokja
2017 Bandeusi jabneunda
Daejang Kimchangsoo
2016 Bimileun eobda
Geomsawejeon
Miseu poojootgan
Pandora
2015 Dorihwaga
Geomeun sajedeul
Naeboojadeul
2014 Deo seuton
Dívka u mých dveří
Ildaeil
2013 Monstrum Hwayi
Nuguna je myeonge jokgo shipda
2012 Kongmojadeul
Naega salinbeomida
Pieta
Sichega dolawassda
2011 Mihanhae, komaweo
Reobeu col
2009 Žízeň
2008 Ssanghwajeom
2007 Hwang Jin-Yi
Mannameui kwangjang
Seukauteu

TV seriály

2020 Kkondae Intern (TV seriál)
Seutobeuligeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (11)
2019 Geomsaekeoreul ibryeokhaseyo : WWW (TV seriál)
Seutobeuligeu (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Peuriseuteu (TV seriál)
Riteon (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Eonteochibeul (TV seriál)
Hiphan seonsaeng (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
Nacheongryeomeuiwon nabchisageon (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Gooyeochinkeuleob (TV seriál)
Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Milhwe (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Choolsaengeui bimil (TV seriál)
Donui hwashin (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky