foto

Alexis von Hagemeister

  • nar. 31.12.1926 (92 let)
    Talinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Betrogene Liebe (TV film)
1984 Weltuntergang (TV film)
1982 Ein Fall von Zuneigung (TV film)
1981 Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
1980 Únos aut
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
1977 Konsequenz, Die
Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)
1975 Letzten Ferien, Die (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
Gift-Affäre (TV film)
1973 Edison von Schöneberg, Der (TV film)
1972 Die Bilder laufen (TV film)
Gewissensentscheidung (TV film)
Marya Sklodowska-Curie. Ein Mädchen, das die Welt veränderte (TV film)
1971 Der Fall Eleni Voulgari (TV film)
Die drei Gesichter der Tamara Bunke (TV film)
1970 Wer weint denn schon im Freudenhaus?
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Judith (TV film)
Rote Rosa, Die (TV film)
1965 Judith (TV film)
1964 Lydia muss sterben (TV film)
Nach Ladenschluss (TV film)
1963 Dantons Tod (TV film)
Der Mustergatte (divadelní záznam)

TV seriály

1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
Partner gesucht (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Kermesse des brigands, La (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace