foto

Thomas Seeberg Torjussen

  • nar. 13.10.1974 (44 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Poslední kšeft
2006 Synové
2003 Kjell universell
2002 Caravan

TV seriály

2018 ZombieLars (TV seriál)
Torills vafler (S02E07)
Lars besøker sin far (S02E06)
Sabotasje (S02E05)
další epizody (5)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Herman and Caroline (S01E13)
Invisible Anna (S01E12)
The Gnome (S01E11)
další epizody (13)
Stanice Valkyrien (TV seriál)
Vinn vinn (E03)
2016 Stanice Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
2010 Koselig med peis (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (5)
2014 Struggle for Life (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 ZombieLars (TV seriál)
Heia Bekkebakken (S02E13)
Jokern (S02E12)
DKS (S02E11)
další epizody (13)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Herman and Caroline (S01E13)
Invisible Anna (S01E12)
The Gnome (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace