foto

Arno Fisser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
2001 Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
2000 Die Liebende (TV film)
1999 Život za život (TV film)
1996 Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)

TV seriály

2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1993 Ottifanten (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace