foto

Brian Schmitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Walter
2018 Budapest
2015 Aladinova nová dobrodružství
Chic !
2012 La Traversée
2010 Diamants de la victoire, Les (TV film)
2009 Grands reporters (TV film)
2006 Tygrova brigáda
2003 Dissonances
2002 Féroce
2001 Blažené bytosti
2000 To je mé tělo
1999 Milenci
1998 Jsem do ní blázen

TV seriály

2018 Access (TV seriál)
Tristan (E20)
Chante Abdoulaye ! (E19)
Partir ou Rester (E18)
další epizody (20)
2017 Le Tueur du lac (TV seriál)
2011 Zak (TV seriál)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tous... pour la musique (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace