foto

Hubertus Meyer-Burckhardt

  • nar. 24.7.1956 (62 let)
    Kassel, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Getrieben (TV film)
2015 Blindgänger (TV film)
2014 Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2013 Mein Mann, ein Mörder (TV film)
2012 Der Klügere zieht aus (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
2010 Valerie
2005 Ein ganz gewöhnlicher Jude
2002 Mein letzter Film
Tödliches Vertrauen (TV film)
2000 Die Helden (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
1998 Ein Engel schlägt zurück (TV film)
1997 Der kleine Unterschied (TV film)
Trickser (TV film)
Urteil, Das (TV film)

TV seriály

2010 Otec Braun (TV seriál)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
Rudá Róza (E15)
1998 Alice auf der Flucht (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2018 Der große Paola und Kurt Felix Abend - Von "Verstehen Sie Spaß?" bis "Blue Bayou" (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace