foto

Klaus Peter Sattler

  • nar. 22.8.1941 (78 let)
    Idstein, Hessen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Domeček z karet (TV film)
2008 Der indische Ring (TV film)
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
Místo činu: Špatná krev (TV film)
1989 Tatort - Geld für den Griechen (TV film)

TV seriály

2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Straße nach Istanbul, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky