foto

Júki Imai

  • nar. 30.12.1998 (21 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Oufuku Shokan~Jugo nen Go no Hoshu (TV film)
2014 Mae ari no onnatači (TV film)
2012 Tonbi (TV film)
2011 OOO, Den-O, All Riders: Let's Go Kamen Riders
Saigo no Kizuna: Okinawa Hikisakareta Kyodai
2010 Bjakujakó
Nanase futatabi
2009 Anmicu Hime 2
Letní válka
2008 Anmicu-hime (TV film)
Mstitel s černou maskou
Yukkuri Aruke, Sora wo Miro (TV film)
2007 Tana no sumi
2006 Kiraware Macuko no iššó
2005 Harami: Shiroi kyôfu

TV seriály

2019 3-nen A-gumi (TV seriál)
Keššite mane šinaide kudasai (TV seriál)
2018 Shufu Katsu (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
Sakura no ojakodon (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
2012 Papadoru! (TV seriál)
The Unforgiven (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
Šima no sensei (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Mori no Asagao (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Tonari no Shibafu (TV seriál)
2008 Bara no nai hanaja (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
2007 Chibi Maruko-Chan (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
Hadashi no Gen (TV seriál)
2006 Sêrâ fuku to kikanjû (TV seriál)
2005 Akai Unmei (TV seriál)
Fukigen na Gene (TV seriál)
Gokusen 2 (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
2003 Moto kare (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky