foto

Gero Lasnig

  • nar. 11.11.1963 (55 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Vrahova múza (TV film)
2013 Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
Lilly Schönauer: Láska z minulosti (TV film)
Lilly Schönauer: Ženy v pokušení (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
2012 Inga Lindström: Píseň pro mou dcerku (TV film)
Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Inseln vor dem Wind (TV film)
Lilly Schönauer: Láska na druhý pohled (TV film)
2011 Meine Schwester (TV film)
Molly & Mops - Ein Mops kommt selten allein (TV film)
2010 Hotel snů: Chiang Mai (TV film)
Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
Lilly Schönauer: Překážky lásky (TV film)
Molly & Mops - Das Leben ist kein Guglhupf (TV film)
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2009 Hotel snů: Malajsie (TV film)
2008 Der indische Ring (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
1995 Taxichauffeur, Der

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
E-mail od vražedkyně (S10E01)
Jeho poslední neděle (S09E13)
Momentka (S09E09)
další epizody (5)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Vitamíny na smrt (S09E04)
Poštovní holubi (S09E03)
Proč musí děti trpět (S09E02)
další epizody (4)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Když děti chtějí zemřít (S08E05)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mein Bezirk: Meine Donaustadt (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky