foto

Gero Lasnig

  • nar. 11.11.1963 (57 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Vrahova múza (TV film)
2013 Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
2012 Inga Lindström: Píseň pro mou dcerku (TV film)
Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Inseln vor dem Wind (TV film)
2011 Meine Schwester (TV film)
Molly & Mops - Ein Mops kommt selten allein (TV film)
2010 Molly & Mops - Das Leben ist kein Guglhupf (TV film)
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2008 Der indische Ring (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
1996 Alles Walzer
1995 Taxichauffeur, Der

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Fußball ist meine Religion (E18)
Shit Happens (E17)
Alles für den Hugo (E16)
další epizody (18)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Louis Rauscher (S06E10)
Dominik Fiedler (S06E09)
Christine Zeitlberger (S06E08)
další epizody (10)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Alan Richter (S05E10)
Wolf Brennersdorfer (S05E09)
Viktor Urbach (S05E08)
další epizody (5)
2013 Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
Láska z minulosti (E13)
2012 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska na druhý pohled (E12)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Překážky lásky (E11)
Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
Chiang Mai (E13)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Malajsie (E11)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Auge um Auge (S02E06)
Machtspiele (S02E05)
Ein mörderischer Plan (S02E04)
další epizody (6)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
E-mail od vražedkyně (S10E01)
Jeho poslední neděle (S09E13)
Momentka (S09E09)
další epizody (5)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Vitamíny na smrt (S09E04)
Poštovní holubi (S09E03)
Proč musí děti trpět (S09E02)
další epizody (5)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Když děti chtějí zemřít (S08E05)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mein Bezirk: Meine Donaustadt (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky