foto

John Paul Ruttan

  • nar. 12.5.2001 (19 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dust
2016 Dobrodružství v divočině 2: Ztraceni v Africe
2014 Robocop
Shelby
2013 I'll Follow You Down
Love, Jennifer P.
2012 Tohle je válka!
2010 Ninety-one
2009 Defendor
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Vezmeš si mě? (TV film)

TV seriály

2017 Saving Hope (TV seriál)
La Famiglia (S05E16)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Léto 1875 (S09E07)
Ztroskotání (S08E15)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Joel 2:31 (S03E06)
2013 Backpackers (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Adventures in Fae-bysitting (S03E11)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Be a Man (S02E04)
2010 Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krotký, krotký Západ (S02E01)
2004 Monday Report (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1993 Royal Canadian Air Farce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky