foto

Andreas Dicke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
2003 Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
2002 Sag einfach ja! (TV film)
2000 Heimatgeschichten - O Tannenbaum (TV film)
Schweigen ist Gold (TV film)
Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Männer vom K3 - Tomskys letzte Reise, Die (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)

TV seriály

2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2011 Wildes Deutschland (TV seriál)
2008 Henry Kissinger - tajemství supermoci (TV film)
2005 Geschichte Norddeutschlands, Die (TV seriál)
1975 Länder - Menschen - Abenteuer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky