foto

Hugo Armstrong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burning Dog
Cuck
2018 Grace
Holly Goes to Therapy
Nostalgie
2017 Lucky
Roman J. Israel, Esq.
2016 Excursions
2014 Love in the Time of Monsters
2013 Coherence
2012 OK, Good
Sázka na favorita
2009 Political Disasters
Slabý druh
2001 Christmas Nightmare

TV seriály

2019 Messiah (TV seriál)
2018 For the People (TV seriál)
Flippity-Flop (S01E08)
2017 Pokoj 104 (TV seriál)
Red Tent (S01E10)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Red Dirt (S03E06)
TEOTWAWKI (S03E03)
2015 Stitchers (TV seriál)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný námořník (S11E16)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Najdi letadlo (S11E03)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Samotář (S05E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk dostává loterijní horečku (S07E03)
2007 Mystery ER (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)

Dokumentární

2017 DRIB
2007 Nanking

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Excursions
2012 OK, Good

Producentská filmografie

Filmy

2012 OK, Good

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace