foto

Italo Calvino

  • nar. 15.10.1923
    Santiago de Las Vegas, Kuba
  • zem. 19.9.1985 (61 let)
    Siena, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film) - povídka
1969 Il cavaliere inesistente - kniha
1963 Nesnadná láska - povídka
1958 Zmýlená neplatí - povídka

TV seriály

1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Lo specchio di Calvino (TV film) - a.z.
2001 Fellini: Je suis un grand menteur - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace