foto

Hee-kyeong Moon

  • nar. 28.8.1965 (55 let)
    Sogüpcho, ostrovní provincie Čedžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eomeong
Jongikkot
2016 Geulloridei
2015 Proradní
2014 Geudaen naui baempaieo
2013 Deo hieoro
2011 Mai beullaek minideureseu
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
Siseon neomeo
2010 Woori manan jeok issnayo
2009 Bulsinjiok
2008 Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
2006 Johji anihanga

TV seriály

2020 Do do sol sol la la sol (TV seriál)
2019 Seulpool ddae saranghanda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
Yeoreuma Butakhae (TV seriál)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
Miseu ma, boksooui yeoshin (TV seriál)
Widaehan yuhokja (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Byeolbyeol myeoneuri (TV seriál)
Hiphan seonsaeng (TV seriál)
Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Yeojaeui bimil (TV seriál)
2015 Areumdawoon dangsin (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Gwibooin (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Gajokui tansaeng (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Aejung manmanse (TV seriál)
Taeyangeui shinbu (TV seriál)
Widaehan seonmul (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
Jaieonteu (TV seriál)
2008 Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 힙합의 민족 (TV pořad)
힙합의 민족 시즌 2 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky