foto

Sarah Vowell

  • nar. 27.12.1969 (48 let)
    Muskogee, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Úžasňákovi (2004)

    - Režisér Brad Bird měl od počátku jasno, kdo namluví roli Violet. Chtěl Sarah Vowell z rozhlasového pořadu This American Life. Dal proto za úkol animátorům, aby ji podle jednoho jejího výstupu nakreslili a výsledek Sarah poslal, takže nakonec, ačkoli není herečka souhlasila s tím, že Violet namluví. [Zdroj: Kinobox.cz] (CrypzzXD)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Úžasňákovi 2
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
2010 Není zač
2004 Úžasňákovi
1987 End of the Line

TV seriály

2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Filmovaný knokaut (S01E08)
2006 Six Degrees (TV seriál)

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace