foto

Dieter Groest

  • nar. 19.2.1932 (87 let)
    Rathenow, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
1979 Lavina expres
1978 Tatort - Schwarze Einser (TV film)
1973 Sex-Träume-Report
1972 Die Klosterschülerinnen
Einfach davonsegeln! (TV film)
Krankenschwestern-Report
Schulmädchen-Report 3: Was Eltern nicht mal ahnen
1971 Koralle Meier - Geschichte einer Privaten (TV film)
Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Der Mann am Strick (TV film)
Floup oder Der Hang zur Redlichkeit (TV film)
Tage der Rache (TV film)
1969 Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
1968 Das Berliner Zimmer (TV film)
1966 Der Fall Lothar Malskat (TV film)
Junggesellenabschied (TV film)
1965 Nun singen sie wieder
1964 Flug in Gefahr (TV film)
König Richard III (TV film)
1963 Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)

TV seriály

1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Sprungbrett (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1964 Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky