foto

Džó Hjúga

  • nar. 23.3.1972 (47 let)
    prefektura Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Džú
Jaru onna
Saraba seišun, saredo seišun
2017 Kaettekita basudžaku
2016 Emiabi no hadžimari to hadžimari
2015 Gekidžóban Bittare!!!
Haijú Kameoka takudži
Hoshin (TV film)
Sutoreiyazu Kuronikuru
2014 In the Hero
Tomo ni aruku
Umoreru (TV film)
2013 I am Ichihashi: Taiho sareru made
Joker Game: Daššucu
Sajonara keikoku
Tabidachi no shima uta - 15 ho haru
2012 Always sančóme no júhi '64
Botchan
Eden
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
2010 Aibó: Gekidžóban II
Júkai rapusodí
Short Hope
2009 Cafe Daikanyama III: Sorezore no Ashita
Hanamuko ha 18sai
2008 Last Game: Saigo no sókeisen
2007 Kitokito!
Paččigi! Love & Peace

TV seriály

2019 Kabukičó bengonin: Rinka (TV seriál)
Wataši, kjabadžó no mikata desu kara! (E01)
2017 Aka no šó (TV seriál)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Wakakozake season 2 (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Bittare!!! (TV seriál)
Curibaka nišši (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Furueru Ushi (TV seriál)
Kanata no ko (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
Neo Ultra Q (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2012 Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky