foto

Tošihito Kokubo

  • nar. 4.11.1984 (36 let)
    prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžórei
Jokokuhan
Nôgyô Joshi Harapeko (TV film)
Zutaboro
2013 Tabidachi no shima uta - 15 ho haru
2012 Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
2011 Himizu
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
2008 Waiting for the Sun

TV seriály

2020 Followers (TV seriál)
Hashtag (E01)
Hanzawa Naoki (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
2015 Kageru juku nacu (TV seriál)
Mucu: Mieru me (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Wakamono-tači (TV seriál)
2012 Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
2010 Zettai reido (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky