foto

Marika Enstad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ragnarok
2006 Synové
2001 Amatørene
1991 Bílý medvědí král

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Alt for Norge (S02E02)
Stolt fortid, stor framtid (S02E01)
2018 Presten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2017 Presten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
2013 Side om side (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Trolls (S01E08)
2010 Dag (TV seriál)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2008 Himmelblå (TV seriál)
2005 Slangebæreren (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky