foto

Džunko Mijašita

  • nar. 29.1.1949 (70 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chat lady no kiseki
Neko Cafe
Omiokuri
2017 Jamikin real game
2015 Maestro!
2013 Bakushin: Nagasaki no sora
2012 Karappo
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Život ve mně
2010 Yukizuri no Machi
2008 Dekotora no shu: Hinokuni kumamoto
Enko ereji: Asakura aika
2006 Ranbo
2005 Jokkakan no kiseki
Ta ga tame ni
2004 Umineko
2002 Shiroi Fune
Utsukushii natsu kirishima
2000 Inoči no umi
Kamome
Mamotte agetai
1997 Zakuro yakata
Šin Sararíman senka
1996 Nidži o cukamu otoko
1994 Tenshi no harawata: Yoruga matakuru
1992 Ai ni tsuite, Tokyo
1991 Skinless Night
1990 Isan sózoku
1989 Bungakušó sacudžin džiken: Oinaru džosó
Yume no matsuri
1988 Tsubaki Hime
1987 Koibitotači no džikoku
Šinran: Široi miči
1985 Festival ohně
Ma no toki
Soushun monogatari
Tomo yo shizukani nemure
Usugešó
1984 Ningyo densetsu
1983 Jukkai no mosquito
Namidabashi
Čiči to ko
1982 Ekisutora
Kaiidan: Ikiteiru Koheidži
Modori-gawa shinju (TV film)
1981 Akurjótó
Majonaka no šótaidžó
Toritate no kagajaki
Šikakenin Baian
1980 Dareba
Kairaku gakuen: Kindžirareta asobi
Kirameki no toki
1979 Akai kami no onna
Dan Oniroku nawa to hada
Džigoku no muši
Nureta shumatsu
Tooi ashita
Ógon no inu
1978 Dainamaito dondon
Hakatakko džundžó
Junko wananaku
Kumokiri Nizaemon
Kókó daipanikku
1977 Dannoura yomakura kassenki
Furenzoku sacudžin džiken
Hakkinbon bijin ranbu yori: semeru!
Hiru sagari no džódži: Susuri naki
Honban
Nakajama Aiko 'Mibódžin gakkó' jori nurete naku
Nikutai no mon
Příběh z Aljašky
Á!! Hana no óendan: Otoko namida no šin'eitai
1976 Edogawa Rampo ryoki-kan: Yaneura no sanpo sha
Gakusei mabu: shojo no aji
Jitsuroku Abe Sada
Okasareru
Tsumatachi no gogo yori: kannou no ori
Á!! Hana no óendan: Jakuša janó
1975 Shufu no taiken repôto: Shin onna no yojôhan
Ôedo: (Maruhi) onna isha arashi
1974 Hihon: sode to sode
1973 Danchizuma onna no nioi
Danchizuma ubawareta yuru
OL nikki: Micurjó – asaru
1972 Danchizuma onna-zakari

TV seriály

2016 Půlnoční bistro: Historky z Tokia (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2013 Mahoro ekimae bangaichi (TV seriál)
2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
Čansu (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1989 Onihei hankačó (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky