foto

Malcolm Barrett

  • nar. 22.4.1980 (39 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dinner Party
2016 Calico Skies
Proti všem
2015 Fresno
2014 Armagedon v Los Angeles
Dear White People
Mission Control (TV film)
2013 Bláznivé námluvy
Orenthal: The Musical
Pulling (TV film)
2012 Missed Connections
2011 Moje krásná učitelka
2010 Most Likely to Succeed (TV film)
2008 American Violet
Kamarádova holka
Smrt čeká všude
2006 Hurá do basy

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
The Innocents (S01E06)
The Female of the Species (S01E04)
Get Some (S01E03)
Weird City (TV seriál)
Chonathan & Mulia & Barsley & Phephanie (E05)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Chicken and the Pear (S03E06)
2018 Preacher (TV seriál)
The Light Above (S03E10)
Schwanzkopf (S03E09)
The Tom/Brady (S03E08)
další epizody (7)
Timeless (TV seriál)
The Miracle of Christmas (S02E11)
Chinatown (S02E10)
The General (S02E09)
další epizody (11)
2017 Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Backdoors (S02E11)
další epizody (8)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
The Lost Generation (S01E14)
další epizody (6)
2016 Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Space Race (S01E08)
další epizody (10)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Truth Be Told (TV seriál)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
L.A. Rangers (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2012 Key and Peele (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
Zombie Murder Explosion Die! (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Chůvička (S01E21)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sideways (S03E07)
Mentalista (TV seriál)
Kde jen může být Carmine O´Brien? (S04E06)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Lež má krátké nohy (S02E12)
Kšefty se smrtí (S02E11)
další epizody (9)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Bitva o žárovku (S02E03)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
další epizody (17)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk dostává loterijní horečku (S07E03)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Z nuly k vraždě za 60 sekund (S02E04)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Racist (S01E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Voices (S01E09)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cuba Libre (S02E16)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tragedy on Rye (S13E04)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)