foto

Konrad Sabrautzky

  • nar. 15.10.1948 (70 let)
    Walsrode, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Comedy-Schiff (TV film)
2003 Nejlepší kamarádky (TV film)
2002 Tatort - Bienzle und der Tag der Rache (TV film)
2000 Liebe und andere Lügen (TV film)
Starkes Team - Bankraub, Ein (TV film)
Starkes Team - Tödliche Rache, Ein (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
1998 Tod auf Amrum (TV film)
1997 Kabel und Liebe (TV film)
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
1996 Ein starkes Team - Eins zu Eins (TV film)
Zwei vom gleichen Schlag (TV film)
1995 Spreebogen (TV film)
Starkes Team - Erbarmungslos, Ein (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1994 Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
Správná dvojka: Smíšená dvouhra (TV film)
Verrückt nach dir (TV film)
1992 Judith (TV film)
Nächtliche Besucher, Der
1991 Scheidung a la carte (TV film)
1990 Der Neue Mann (TV film)
1988 Tatort - Programmiert auf Mord (TV film)
1986 Fernes Leben, Ein (TV film)
Schülerliebe, Eine (TV film)
1985 Hochzeitstag, Der (TV film)
1983 Traumlage (TV film)
Unternehmen Arche Noah (TV film)
1982 Entscheidung, Die (TV film)
1981 Sternensommer (TV film)
1979 Baldauf (TV film)
Drei Freundinnen (TV film)
Eckel und Binder (TV film)
Frau W. (TV film)
Max und Traudl (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Wunder einer Nacht (TV film)
1974 Zwangspause (TV film)

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1975 Protokoll

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Zwei vom gleichen Schlag (TV film)
1979 Max und Traudl (TV film)
1978 Straße, Die (TV film)
Tatort - Schlußverkauf (TV film)
1974 Zwangspause (TV film)

TV seriály

1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace