foto

Janie Bryant

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 To
2009 Poslední dům nalevo
2007 Hory mají oči 2
2003 Lovec vetřelců
2002 Sniper 2 (TV film)
Taxík (TV film)
1999 Bomba kšeft
Neodolatelná
1998 Dead Broke
Ohrožené město
1997 Grind
Highball
Pan Žárlivý
Špatné způsoby
Under the Bridge
1996 Ripe
1995 Palookaville
1994 Blessing

TV seriály

2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (12)
2001 Big Apple (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 I Was on Mars

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace