foto

Dmitrij Davydov

  • nar. 29.12.1986 (32 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O – cifra ili bukva
2013 Pusu!

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Eto byl ty (S02E28)
Vychoda nět (S02E27)
2015 Něvskij (TV seriál)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Ložnyj chod (S01E25)
Poslednij svidětěl (S01E02)
2009 Gluchar (TV seriál)
V osobom porjadke (S02E37)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky