foto

Josef Tratnik

  • nar. 18.1.1947 (70 let)
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Up! Up! To the Sky
2002 Die Mutter (TV film)
1998 23
1993 Klettermaxe (TV film)
1980 Die Judenbuche (TV film)

TV seriály

1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Vzestup civilizace (TV seriál) - vyp.
2012 Já, Putin – portrét (TV film)
2011 Perry Rhodan - Unser Mann im All
Tom meets Zizou - Kein Sommermärchen
2009 Am anderen Ende der Welt - Auf Schienen durch Neuseeland (TV film) - vyp.
2007 Germáni (TV seriál)
2002 Gipfelstürmer - Die blutigen Tage von Genua (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)

TV pořady

2015 Terra X: Die Geschichte des Essens (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace