foto

Heike Richter-Karst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Alles Liebe (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
Schlaflos in Oldenburg (TV film)
2007 Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
2006 Der Liebeswunsch
Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Der zweite Blick (TV film)
Eine Liebe in Saigon (TV film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
2002 Die Mutter (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1997 Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
1994 Lauras Entscheidung (TV film)
1992 Elenya

TV seriály

2021 Anatomie života (TV seriál)
Srdce v oblacích (E01)
2020 Specialisté (TV seriál)
V přímém přenosu (S04E25)
Domove, sladký domove (S04E24)
Tekuté zlato (S04E23)
další epizody (8)
2019 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na konci světa (S04E04)
Jak básníci přicházejí o život (S04E03)
Hon na vraha (S04E02)
další epizody (4)
Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
Lucy (S04E16)
Starý přítel (S04E15)
další epizody (40)
2018 München Grill (TV seriál)
Sestričky (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Vesničko má vražedná (S03E06)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Žádostivost (S03E14)
Obracečka not (S03E13)
další epizody (36)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
2016 Moni's Grill (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Eine Liebe in Saigon (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky