foto

Evelyn Waugh

  • nar. 28.10.1903
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.4.1966 (62 let)
    Combe Florey, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Bella Fleace Gave a Party - kniha
2008 Návrat na Brideshead - kniha
2006 Mr. Loveday's Little Outing (TV film) - kniha
2003 Rozverná mládež - kniha
2001 Sword of Honour (TV film) - kniha
1988 Hrst plná prachu - kniha
1987 Scoop (TV film) - kniha
1970 Vile Bodies (TV film) - kniha
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher - kniha
1965 The Loved One - kniha

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál) - kniha
Episode 3 (E03) - kniha
Episode 2 (E02) - kniha
Episode 1 (E01) - kniha
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál) - kniha
Brideshead Revisited (E11) - kniha
A Twitch Upon the Thread (E10) - kniha
Orphans of the Storm (E09) - kniha
další epizody (11)
1972 Scoop (TV seriál) - kniha
1968 The Jazz Age (TV seriál) - kniha
1967 Sword of Honour (TV seriál) - kniha
1964 Theatre 625 (TV seriál) - kniha
1956 On Trial (TV seriál) - kniha
1954 On Camera (TV seriál) - kniha
1953 Eye Witness (TV seriál) - kniha
General Electric Theater (TV seriál) - kniha
Medallion Theatre (TV seriál) - kniha
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky