foto

Nigel Hess

  • nar. 22.7.1953 (65 let)
    Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Dámy v letech
2001 Svatba za všechny peníze (TV film)
1998 Ideal Husband, An
1996 Achilles
1992 Screen Play
1989 The Dog It Was That Died (TV film)
1988 Affair in Mind, An (TV film)
1986 All Passion Spent (TV film)
1985 Browningův překlad (TV film)
Cyrano z Bergeracu (TV film)
Exploits at West Poley (TV film)
Podvod (TV film)
Reunion at Fairborough (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
Stalin (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1988 One Game, The (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Kinvig (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace