foto

Nikita Panfilov

  • nar. 30.4.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saljut-7
2016 30 svidanij
Šestnadcatiletnij viski
2015 Pobeg iz Moskvabada
2014 Vyčislitěl
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
2012 Duchless. Konec glamura

TV seriály

2020 Groznyj (TV seriál)
2019 Lichač (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S05E20)
Episode 19 (S05E19)
Episode 18 (S05E18)
další epizody (20)
2018 Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
Pulja (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
Episode 19 (S04E19)
Episode 18 (S04E18)
další epizody (20)
2017 Pobeditěli (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 24 (S03E24)
Episode 23 (S03E23)
Episode 22 (S03E22)
další epizody (24)
2016 Klim (TV seriál)
Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
další epizody (24)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
další epizody (20)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Ninočka (S01E02)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Linija russkoj oborony (S03E06)
2010 Anželika (TV seriál)
Bratany 2 (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razbitoje serdce (S02E08)
Stariki i razbojniki (S02E07)
Chromonožka (S02E06)
další epizody (8)
2009 Bratany (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
2008 Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Igrok (S01E08)
Dělfin (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky