foto

Nikita Panfilov

  • nar. 30.4.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saljut-7
2016 30 svidanij
Šestnadcatiletnij viski
2015 Pobeg iz Moskvabada
2014 Vyčislitěl
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
2012 Duchless. Konec glamura

TV seriály

2018 Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
Pulja (TV seriál)
2017 Pobeditěli (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Linija russkoj oborony (S03E06)
2010 Anželika (TV seriál)
Bratany 2 (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razbitoje serdce (S02E08)
Stariki i razbojniki (S02E07)
Chromonožka (S02E06)
další epizody (8)
2009 Bratany (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
2008 Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Igrok (S01E08)
Dělfin (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace