foto

Menna Trussler

  • nar. 1937
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pride
2012 There She Goes
2008 Přistižen při činu
2006 Sny a touhy: Rodinné vazby
2003 Y Mabinogi
2002 Láska až za hrob
1999 Human Traffic
1997 Deadness of Dad, The
1996 August
Trip Trap (TV film)
1992 Vánoční hříbě
1991 Body Beautiful

TV seriály

2015 Prázdné místo (TV seriál)
The Kennedys (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Alys (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
2007 Y Pris (TV seriál)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 District Nurse, The (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace