foto

Nia Gwynne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejtemnější hodina
RSC Live: Titus Andronicus (divadelní záznam)
2014 Pride
2012 Shadow Dancer
2011 Resistance

TV seriály

2018 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators (TV seriál)
2012 The Syndicate (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace