foto

Juliet Cowan

  • nar. 21.5.1974 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killed by My Debt (TV film)
Orgie
Together
2016 Brakes
2013 Tits
2010 Excluded (TV film)
2007 Magicians
2006 Dejte sbohem zvyklostem
2001 Barnie a jeho mrzutosti
1999 Real Women II (TV film)
The Passion (TV film)

TV seriály

2018 Kiss Me First (TV seriál)
She Did Something (E01)
Kuků (TV seriál)
Otevíráme (S04E06)
Oklika (S04E05)
Právník roku (S04E01)
2017 The End of the F***ing World (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Kuků (TV seriál)
Žádost (S03E02)
2015 Marley's Ghosts (TV seriál)
2014 Hank Zipzer (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Kuků (TV seriál)
Vánoční speciál (S02E07)
Sousedská hlídka (S02E06)
2013 Drifters (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2012 4Funnies (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
Ken a volby (S01E03)
Parents (TV seriál)
Pramface (TV seriál)
The Revolting World of Stanley Brown (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2011 Sugartown (TV seriál)
2010 Dappers (TV seriál)
Skins (TV seriál)
JJ (S04E06)
2009 Missing (TV seriál)
PhoneShop (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Poslední Sontaran - 2. část (S02E02)
Poslední Sontaran - 1. část (S02E01)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztracený chlapec - 2. část (S01E10)
Ztracený chlapec - 1. část (S01E09)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
další epizody (8)
Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Safe as Houses (TV seriál)
1999 Ženská liga (TV seriál)
1998 Správný ženský (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Family Affairs (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

1993 Iron Maiden: Raising Hell

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky