foto

Doris Singleton

  • nar. 29.9.1919
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 26.6.2012 (92 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Deadly Messages (TV film)
1980 Lucy Moves to NBC (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
1970 The Boy Who Stole the Elephant (TV film)
1958 Voice in the Mirror
1957 Affair in Reno
1956 Terror at Midnight
1954 Superman and the Jungle Devil - a.z.

TV seriály

1983 Just Our Luck (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Kind of a Stopwatch (S05E04)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Mr. Lucky (TV seriál)
Peck's Bad Girl (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2011 Here's Harry: Remembering Gale Gordon
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace