foto

Julian Bleach

  • nar. Bournemouth, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Emperor
2016 Mother
2015 Avengers: Age of Ultron
DxM
2013 The Fallen Word
2012 Bídníci
2011 Anonym
2009 Doctor Who at the Proms (TV film)
2007 Frankenstein (TV film)
2006 Pád
2005 Kletba bratří Grimmů
Riot at the Rite (TV film)
1999 Páté přes deváté
1994 Beg!

TV seriály

2017 Smaragdové město (TV seriál)
No Place Like Home (E10)
The Villain That´s Become (E09)
Prison of the Abject (E02)
další epizody (4)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
2015 Pán času (TV seriál)
Čarodějčina pomocnice (S09E02)
Čarodějův učedník (S09E01)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Lucreziin gambit (S03E07)
Vlk a beránek (S03E05)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
Obléhání Forli (S02E07)
další epizody (5)
2011 Borgiové (TV seriál)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
Zamilovaní Borgiové (S01E05)
Lucrezia se vdává (S01E04)
2010 This Is Jinsy (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Noční běs - 2. část (S04E02)
Noční běs - 1. část (S04E01)
2009 Psychoville (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Torchwood (TV seriál)
From Out of the Rain (S02E10)
2007 M.I.High (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wanderlust

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace