foto

Javier Rey

  • nar. 25.2.1980 (40 let)
    Noya, A Coruña, Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El verano que vivimos
Orígenes secretos
2019 El silencio de la ciudad blanca
¿Qué te juegas?
2018 Láska bez konce
2017 Smlouva
2016 KIKI: Pojďme na to!
2015 Todo lo demás
2014 Meñique y el espejo mágico
Not the End
2011 Operación Malaya (TV film)
2008 Osmička ve vztahu

TV seriály

2019 Háčko (TV seriál)
Helena s velkým H (E08)
Kolotoč (E07)
Marseille (E06)
další epizody (8)
2018 El final del camino (TV seriál)
Fariña (TV seriál)
1981 (E01)
2017 Velvet Colección (TV seriál)
2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (24)
2011 Bandolera (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky