foto

Ernö Verebes

  • nar. 6.12.1902
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.6.1971 (68 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Houdini
Remains to Be Seen
1952 Stars and Stripes Forever
1951 Too Young to Kiss
1950 Captain Carey, U.S.A.
Copper Canyon
1949 Alias Nick Beal
My Friend Irma
Red, Hot and Blue
The Great Sinner
1947 Cesta ke hvězdám
Easy Come, Easy Go
Northwest Outpost
1946 Tangier
1945 Shady Lady
You Came Along
1944 The Climax
The Conspirators
The Hitler Gang
1943 The Strange Death of Adolf Hitler
1942 Moonlight Masquerade
1941 New Wine
Underground
1940 Bitter Sweet
Dance, Girl, Dance
1939 Balalaika
Hotel Imperial
The Magnificent Fraud
1938 A Desperate Adventure
1936 Kateřina poslední
Szenzáció!
1935 Ez a villa eladó
Malá mamička
Viereinhalb Musketiere
1934 Egy éj Velencében
Ende schlecht, alles gut
Špatný konec vše napraví
1933 Byl jednou jeden muzikant...
Kvítek z Havaje
1932 Byl jednou jeden valčík
Das Blaue vom Himmel
Es geht um alles
Es wird schon wieder besser
Gräfin Mariza
Zamilovaná firma
Zwei in einem Auto
1931 Faschingsfee, Die
Geheimnis der roten Katze, Das
Hurá! Láska je tu!
In Wien hab' ich einmal ein Mädel geliebt
Každý chce jen Eriku
Marquise von Pompadour, Die
Tanzhusar, Der
Traum von Schönbrunn
Viktoria und ihr Husar
Walzerparadies
Wenn die Soldaten...
1930 Csikosbaroness, Die
Das Lied ist aus
Delikatessen
Der Erzieher meiner Tochter
Die Jagd nach der Million
Donauwalzer
Ein Tango für Dich
Petit officier... Adieu!
Tingel-Tangel
Zapfenstreich am Rhein
1929 Der schwarze Domino
Die Konkurrenz platzt
Die Lustigen Vagabunden
Die Zirkusprinzessin
Kamarádské manželství
Mädchen am Kreuz
1928 Der moderne Casanova
Majestät schneidet Bubiköpfe
Serenissimus, der Vielgeliebte, und die letzte Jungfrau
Wer das Scheiden hat erfunden
1927 A hetedik fátyol
Bigamie
Der Bettelstudent
Der Geisterzug
Der Zigeunerbaron
Die Achtzehnjährigen
Die letzte Nacht
Im Luxuszug
Was die Kinder ihren Eltern verschweigen
1926 An der schönen blauen Donau
Die Frau in Gold
Die dritte Eskadron
Dürfen wir schweigen?
Ledige Töchter
Les voleurs de gloire
Qualen der Nacht
1925 Der Mann im Sattel
Gräfin Mariza
1922 Lúdas Matyi
1921 Péntek este
1920 Az ötödik osztály
Tamás úrfi kalandjai
1919 Twist Olivér
1918 Három pár facipö
1915 Romlott emberek között

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace