foto

Elaine Edwards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 The Curious Female
1968 Pamela, Pamela, You Are...
1961 Three Blondes in His Life
You Have to Run Fast
1960 Simon Lash: The Black Book (TV film)
The Purple Gang
1959 Battle Flame
Guns, Girls, and Gangsters
Inside the Mafia
It Happened to Jane
The Bat
1958 Curse of the Faceless Man
1956 Tím hůř, když padnou
You Can't Run Away from It
1952 Old Oklahoma Plains
1950 A Life of Her Own
1949 Dancing in the Dark

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1994 The Our Gang Story - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace