foto

Blanca Apilánez

  • nar. País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Madre
2018 La dona del segle (TV film)
2017 Madre
2016 KIKI: Pojďme na to!
2015 Jak být normální
2014 Marsella
2011 Němý hlas
2010 Cizinka
Vida empieza hoy, La
2008 Animales de compañía
Vězeňský dvůr
Zbabělci
2006 Mujeres en el parque
2005 Tapas
2003 Palabras encadenadas
Vida aquí, La (TV film)
1999 Mezi nohama
1998 La mirada del otro
1996 Libertarias
1995 Smrtící informace
1994 La pasión turca
1993 El amante bilingüe
1988 Lute II: mañana seré libre, El
1986 Tiempo de silencio

TV seriály

2017 Sé quién eres (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
El Príncipe (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Pelotas (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Pepe Carvalho (TV seriál)
1997 Tocao del ala (TV seriál)
1996 Oh, Espanya! (TV seriál)
1994 Función de noche (TV seriál)
1991 Taller mecánico (TV seriál)
1990 Jinetes del alba, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky