foto

Imo Heite

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Die Tochter
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
1999 Tobias Totz und sein Löwe
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1987 Zuřivý reportér
1983 Geheimsender 1212 (TV film)
Mensch, Berni (TV film)
Nachruf auf Othello (TV film)
1980 Ein Guru kommt (TV film)
1973 Tatort - Stuttgarter Blüten (TV film)
1972 Blutiger Freitag
Der Amateur (TV film)
Lehrmädchen-Report
Tatort - Kressin und die Frau des Malers (TV film)
1971 Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
Schüler-Report
Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Der Bettelstudent (TV film)
Unternehmer (TV film)
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
Tausendundeine Nacht

TV seriály

1998 Klaun (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Moselbrück (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Tržište senzací (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
Die schöne Wilhelmine (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
Jan Kryštof (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky