foto

Joachim von Gerndt

  • nar. 1959
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)
Sněhurka (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
2007 Místo činu - Prst (TV film)
Tatort - Die dunkle Seite (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Das unreine Mal (TV film)
2005 Tatort - Tiefer Fall (TV film)
Vezmi si mou ženu (TV film)
2004 Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
Tatort - Väter (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
2001 Lieber Brad (TV film)
Místo činu - Kalné vody (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Die einzige Chance (TV film)
Rovnocenný soupeř (TV film)
Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1997 Davids Rache (TV film)
Místo činu - Netvor (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1995 Das Wunschkind
Eine fast perfekte Liebe (TV film)
1994 Einer meiner ältesten Freunde

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittere Entscheidung (S01E24)
Trügerische Hoffnung (S01E23)
Der Neue (S01E22)
další epizody (16)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (8)
Streit um Drei (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky