foto

Hildegard Wensch

  • nar. 21.11.1926
    Hagen, Nordrhein-Westfalen, Německá říše
  • zem. 27.5.2004 (77 let)
    Kassel, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
1996 Crash Kids (TV film)
1995 Eine fast perfekte Liebe (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
Kinderspiele
1989 Liebe, Tod und Eisenbahn (TV film)
1988 Angriff, Der
Z.B. ... Otto Spalt
1987 Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
1984 Dobrodružná plavba se slepicí
Tatort - Rubecks Traum (TV film)
1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)
Groß und Klein
Rückwärts
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
1977 Heinrich
Smrt nebo svobodu
Tatort - Feuerzauber (TV film)
1976 Die Illusion der Möglichkeit (TV film)
Paule Pauländer
Shirins Hochzeit (TV film)
1975 Familienglück (TV film)
1974 1 Berlin-Harlem
Output
Zündschnüre
1972 Sonnensucher
Tatort - Rattennest (TV film)
1969 O süße Geborgenheit (TV film)
1960 Professor Toti (TV film)
1959 Das Lügenschloß (TV film)
Zmatky lásky
1958 Das Stacheltier - Der junge Engländer
1957 Das Stacheltier - Immer Kavalier
1956 Das Stacheltier - Das schwarze Wunder
Falešná karta
1955 Prost Mahlzeit!

TV seriály

2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
Ein Mann kam im August (TV seriál)
Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace