foto

Eva Appel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Einsatz täglich - Polizisten ermitteln (TV seriál)
2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Spielstraße (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky