foto

Helga Tölle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Naheliegender Mord, Ein (TV film)
1983 Gib Gas - Ich will Spaß!
1982 Der Fan
1970 Die Jungfrauen von Bumshausen
Schwabing so, so - oder so? (TV film)
1968 Eine halbe Stunde (TV film)
Eine wundersame Nacht (TV film)
Immer Ärger mit den Paukern
1967 Kopfstand Madam!
1960 Die Fastnachtsbeichte

TV seriály

1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace