foto

Herbert Weicker

  • nar. 4.9.1921
    Darmstadt, Německá říše
  • zem. 29.5.1997 (75 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Das kleine Gespenst
1990 Star Mac
1987 Kámen smrti
1985 Zapomeňte na Mozarta
1982 Shalom Pharao
1980 Der Fall Walrawe (TV film)
1979 Revolution in Frankfurt (TV film)
1974 Der Macher oder Warten auf Godeau (TV film)
Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1973 Black Coffee (TV film)
1972 Im bayerischen Stil (TV film)
1971 Chopin-Express (TV film)
Viel Getu' um nichts (TV film)
1970 Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
Epitaph für einen König (TV film)
Zehn kleine Negerlein (TV film)
1968 Ich auf Bestellung (TV film)
König Richard II. (TV film)
Phoebus oder Die Aalbucht ( (TV film)
Schinderhannes (divadelní záznam)
1967 Der Tod des Sokrates (TV film)
Hadí jáma a kyvadlo
Kapitän Brassbounds Bekehrung (TV film)
1966 Der Großtyrann und das Gericht (TV film)
Fall Mata Hari, Der (TV film)
Feine Herrschaften (TV film)
Flieger Ross (TV film)
1965 Der heimliche Teilhaber (TV film)
Ein Tag im April (TV film)
Figaro läßt sich scheiden (TV film)
Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)
1964 Agguato sul grande fiume
Columbus - Bericht und Bildnis (TV film)
König Richard III (TV film)
Sergeant Dower muß sterben (TV film)
1963 Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
1962 Montserrat (TV film)
1961 Das nasse Leben : Erinnerungen einer Brustschwimmerin (TV film)
Die inneren Stimmen (TV film)
1960 Endstation Rote Laterne
1959 Die Wahrheit über Rosemarie
1958 Rivalen der Manege
1957 Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
1955 Oasis
1954 Bildnis einer Unbekannten
1953 Man nennt es Liebe
Straßenserenade
1950 Die Nacht ohne Sünde
1948 Das verlorene Gesicht

TV seriály

1986 Wächter, Die (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1981 Tod eines Schülers (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Poklad na ostrově (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

1976 Poselství bohů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace