foto

Olga Vincent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Disparus (TV film)
2012 Zavražděná (TV film)
2008 Héritières, Les (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Temná minulost (TV film)
2004 Zmije v hrsti
2003 Záhadné zmizení (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 La Fugue (TV film)
2019 Le Crime lui va si bien (TV film)
2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Disparus (TV film)
2012 Cher radin (TV film)
Zavražděná (TV film)
2010 L'affaire Seznec: c'est vous qui allez le juger (TV film)
Pigeon, Le (TV film)
2007 Diablesses, Les (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2004 Zmije v hrsti
2002 Matka a dcera - návod k použití (TV film)
2001 Nana (TV film)
1998 L'imposteur (TV film)
Telle mère, telle fille (TV film)
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)

TV seriály

2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky