foto

Christian Siret

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Résidence, La (TV film)
2010 Camus (TV film)
Je vous ai compris: De Gaulle 1958-1962 (TV film)
2007 Supergranny.com (TV film)
2005 Colomba (TV film)
2004 Croisière
Zmije v hrsti
2003 Letní romance (TV film)
2001 Marathon du lit, Le (TV film)
2000 Passion Schliemann, La (TV film)
1997 Fine équipe, La (TV film)
1995 Ange Espérandieu (TV film)
1992 Enfants du naufrageur, Les
1988 Sanguines
1984 La Femme publique
1983 Sandy
1980 Une page d'amour (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky