foto

Viktoria Schubert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
Trautmann - Die Hanno-Herz-Story (TV film)
2007 Trautmann - Bumerang (TV film)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
Trautmann - 71 Tage (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
2000 Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1999 Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1997 Lieber reich und glücklich (TV film)
1994 Eine Dicke mit Taille

TV seriály

2014 Vorstadtweiber (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Der Anschlag (S02E08)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)
1990 Requiem pro Dominika

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky