foto

Rodion Galjučenko

  • nar. 21.7.1987 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sorókin no mita sakura
2015 12 mesjacev. Novaja skazka
Doroga na Berlin
2013 Privyčka rasstavaťsja
2012 Avgust. Vosmogo
2010 Tuman (TV film)
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Passažirka

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Sinchronistki (TV seriál)
Za polčasa do vesny (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Synulja (S02E01)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Čempionki (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cena ošibki (S03E17)
Šalnyje děňgi (S03E16)
Cepnaja reakcija (S03E15)
další epizody (23)
2009 Barvicha (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky