foto

Dimitri Dineff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Marion Delorme (TV film)
1962 Žít svůj život
1961 Alerte au barrage
1960 On roule à deux (TV film)
1957 Muž v nepromokavém plášti
1955 L'affaire des poisons

TV seriály

1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace