foto

Jill Balcon

  • nar. 3.1.1925
    Westminster, London, Velká Británie
  • zem. 18.7.2009 (84 let)
    Londýn, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ideální manžel
1993 Wittgenstein
1991 Edvard II.
1977 Esther Waters (TV film)
1951 Murder in the Cathedral
1950 Highly Dangerous
1949 The Passionate Pilgrim (TV film)
Ztracení lidé
1948 Saraband for Dead Lovers
1947 Mikuláš Nickleby

TV seriály

1991 Selling Hitler (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1984 The Secret Servant (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky